blogimage/swefog-thumb.png

Passa på att fylla på lagret innan sommaren drar igång! Dessa förmånliga priser på vätska och maskiner erbjuder vi fram till och med 26 Maj.

Läs mer
blogimage/Grundlaggande-Ljusteknik-thumb.jpg

Du som vill förkovra dig inom ljus får den här boken gratis - för att hedra Bullens minne och hjälpsamma anda - sprid den till alla som kan ha nytta av den. Läs mer om Bullen och ladda ner boken

Läs mer
blogimage/elfack-liten.jpg

Under ELFACK 2017 kommer ni bland annat kunna se styrsystem från Interactive Technologies, LED-Driver från EldoLed, signaldistribution från SRS samt installationsarmaturer från DTS med utveckling och tillverkning i Italien.

Läs mer
blogimage/clay-paky-nyheter-thumb.jpg

Under Prolight + Sound i Frankfurt 4-7 April presenteras spännande nyheter från Clay Paky. Välkommen att redan idag läsa om dessa produktnyheter här

Läs mer
blogimage/monterguide.jpg

Prolight and Sound är Europas största mässa för belysning som nu går av stapeln i Frankfurt. Vi är på plats - och här har vi satt samman en guide över våra leverantörers montrar.

Läs mer
blogimage/enttec-phero-33-stacked.jpg

ENTTEC är ny leverantör till Interlite!
Med ENTTEC breddar vi vårt utbud inom signalhantering och LED-belysning.

Läs mer
blogimage/mobil-small.jpg

Interlite.se är ett verktyg för dig som snabbt vill hitta produkter, dokumentation och tillbehör. Produkter du är intresserad av kan du spara till kundvagn - för att sedan lägga direktorder eller för att skicka offerförfrågan.

Läs mer
blogimage/bild.png

Clay Pakys nyhet Scenius Profile tog hem den prestigefyllda titeln som årets innovation inom sin kategori på Plasa2016 mässan i London.

Läs mer
blogimage/avolites-titan-10.png

Avolites rykande färska uppdatering v.10 innehåller mängder med nya och förfinade funktioner.
Allt för att operatören skall kunna ha möjligheten att på ett snabbt och intuitivt sätt omvandla ide till verklighet.

Läs mer
blogimage/doughty.png

Det är nu officiellt att vi från och med 1/10 erbjuder våra kunder produkter från Doughty. Doughty har ett stort sortiment av genomtänkta produkter och kommer bli ett bra komplement till våra tidigare leverantörer inom riggning och mekanik.

Läs mer