Maverick Force 1 Spot

CHAUVET Professional

CHAUVET Professional is the thoughtful, forward-looking choice for Lighting Designers, offering a carefully focused selection of products that open new design possibilities and make it easier to complete quality lighting projects.

Main app...

Läs mer och se CHAUVET Professional alla produkter

Maverick Force 1 Spot

Hög prestanda:
Maverick Force 1 Spot levererar hög prestanda med en ljuskälla på 475W och en imponerande ljusstyrka på 23 000 lumen, vilket ger skarpa och klara projektioner och en imponerande räckvidd.

Flexibilitet:
Med en 3-faset motoriserad linstrumm och zoomfunktion på 6-51 graders spridning, kan Maverick Force 1 Spot enkelt anpassa sig till en mängd olika projektionsbehov. Dessutom har den 2 gobo-hjul, med en kombination av statiska och roterande gobos, och en prisma med 6 sidor som ger ytterligare effekter.

Robust konstruktion:
Maverick Force 1 Spot har en robust konstruktion som är byggd för att hålla och motstå tung användning. Den har IP20-klassning för inomhusbruk, en stötsäker design och är utrustad med strömkabelfästen för säker och enkel montering.

Enkel användning:
Maverick Force 1 Spot är enkel att använda, med 3 olika DMX-lägen, en färg- och gobohjulsauto-scrollfunktion och en 16-bitars positioneringsfunktion för exakt styrning. Den har också en intuitiv menyskärm och fjärrkontrollalternativ för bekvämlighet.
Beskrivning

Detaljer

Maverick Force 1 Spot är en imponerande ljuseffekt från Chauvet Professional, med enastående ljusprestanda och funktioner som passar både för scen- och eventbelysning. Den här kompakta och mångsidiga enheten är utrustad med en 180 W LED-motor som producerar en ljusström på över 12 000 lumen och erbjuder en färgtemperatur på 6 500 K.

Maverick Force 1 Spot har en motoriserad frostfilter som kan användas för att mjuka upp kanterna på ljusbilden, vilket gör den idealisk för spotbelysning. Dessutom kan enheten projicera en mängd olika gobos med hjälp av dess roterbara gobo-hjul, inklusive metall- och glasgobos, och skapa fantastiska effekter med dess 3-fasprisma.

För att underlätta installationen och användningen, har Maverick Force 1 Spot inbyggd trådlös DMX-funktionalitet och stöder både WDMX och Skywire trådlös DMX. Den har också en färgskärm på baksidan av enheten för att enkelt navigera i dess meny och inställningar.

Med en snabb rörelsehastighet, tyst drift och enastående effektivitet, är Maverick Force 1 Spot en av de mest imponerande enheterna i sin kategori. Oavsett om du behöver den för konserter, teatrar, klubbar eller event, kommer den här ljuseffekten att ta din belysning till nästa nivå.
Teknisk specifikation
  • Tillverkarens art. nr MAVERICKFORCE1SPOT
  • Tillverkare CHAUVET Professional
Video
Dokument & Filer

Product Attachments

View FileMaverick_Force_1_Spot_Quick_reference    Size: (8.51 MB)
View FileMaverick-Force-1-Spot_user_manual    Size: (11.35 MB)