Vi söker Lager- och Logistikansvarig

Interlite AB grundades 1993 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av belysning och teknisk utrustning till Teater, TV, Evenemang och Offentlig miljö. Med fokus på kvalité, miljö, kompetens och snabba leveranser blickar Interlite framåt för att vara en leverantör som ligger i framkant.

Om tjänsten
Som lager- och logistikansvarig hos oss har du det övergripande ansvaret för allt som rör området. Du ansvarar för alla inkommande och utgående leveranser. Du kontrollerar att leveranser följer tidplan, så att du i nästa steg kan leverera på utsatt tid till kund eller motta leverans från leverantörer. Du sköter bokning av transporter och kontakt med fraktbolag, både nationellt och internationellt. Vidare ansvarar du för tulldeklarationer och förhandlingar av fraktpriser. Jobbet kräver att du måste kunna jobba självständigt och vara en drivande person att hitta nya lösningar både på lagret men även i våra affärssystem för att kunna effektivisera.


I ditt ansvarsområde ingår också att vara huvudansvarig för inventeringar, bereda underlag både före och efter. Du skapar struktur och lättillgänglighet i din verksamhet, upprätthåller god ordning samt utvecklar din avdelning hos Interlite. Du jobbar med integration mot web, kunskap inom serienummer och batchhantering. Du är ansvarig för lagerplatser och märkning av gods med QR Koder mm.


Erfarenheter och kompetenser
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av lager och logistik inom internationell handel. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du är ansvarsfull och har förmåga att skapa ordning och reda. Att sätta kunden i fokus är för dig naturligt, du ser alltid till att de får sin leverans i tid på ett kvalitativt sätt. Snabb och enkel kommunikation är ett måste, både via telefon och mail.

Vi är ett bolag som alltid ställer upp och hjälper varandra med det där lilla extra, stämmer det in på dina värderingar? Då är du intressant för oss! Vi lägger stor vikt på din personlighet att vara en lagspelare med stor kunskap att kunna jobba självgående.


Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast den 27 Juni 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.