Ovation-serien från CHAUVET Professional erbjuder en komplett serie armaturer bestående av Profil, Fresnel, Par och Fondljus för scen, utställning och teater.

Gemensamma nämnare för alla produkter i Ovation-serien är robusta armaturer med hög ljuskvalitet, justerbar PWM, tysta fläktar samt linkbar ström.

WW – De modeller som slutar med WW är bestyckade med fast varmvit ljuskälla och levererar hög ljusstyrka och höga CRI-värden.

VW – De modeller som slutar med VW är bestyckade med 6 färger och lämpar sig bäst till de applikationer där man vill justera färgtemperatur och samtidigt erhålla ett högre CRI-värde. VW erbjuder även möjligheten att fritt blanda de 6 olika färgerna.

FC – De modeller som slutar med FC är bestyckade med 5 färger och lämpar sig bäst till de applikationer där man vill ha extra mycket färg-effekt. Den kan också användas till vitt ljus men erhåller inte lika höga CRI-värden som VW.

Profilerna bestyckas med fast lins eller zoomlins från 5°-50°. Fresneller (ej F-55) levereras med en motoriserad zoom som du manövrerar via DMX eller display på armaturen. Par-armaturer levereras med en uppsättning utbytbara linser för olika spridning.

Se hela Ovation-serien här

Kontakta oss för demo!

0522-440 880