ENTTEC har släppt sin senaste firmwareuppdatering för S-Play, och den har fått ett stort efterlängtat tillägg - möjligheten att ansluta flera S-Play enheter tillsammans! Med den nya versionen 2.2.0 kan du nu enkelt utöka antalet universum för ditt projekt genom att lägga till en extra S-Play. Det här är ett fantastiskt tillägg för användare som behöver ansluta fler LED-väggar till sina befintliga enheter.

 Uppdateringen innebär också att du kan använda flera S-Play enheter för att skapa en större videoyta. Detta ger dig mer flexibilitet att utforma och skapa dina videoprojekt, utan att behöva oroa dig för begränsningar i antalet universum.

 Att ansluta flera S-Play enheter är en enkel process. Du behöver bara ansluta de båda enheterna med en Ethernet-kabel och konfigurera IP-inställningarna. När enheterna är anslutna kan du enkelt hantera och kontrollera dem från en enda enhet.

 S-Play 2.2.0 uppdateringen inkluderar också flera andra förbättringar, såsom möjligheten att ladda upp en anpassad logotyp som visas vid uppstart, och stöd för flera bildformat. Uppdateringen är också lätt att installera via USB och inkluderar en förbättrad användarmanual.

Du hittar den här nya funktionen på sidan Inställningar i S-Plays webbgränssnitt.

Du hittar den här nya funktionen på sidan Inställningar i S-Plays webbgränssnitt.