Interlite AB firar 25 års jubileum som leverantör av ljus och scenteknik. Och vad passar inte bättre än att förlägga kalaset i samband med LLB, Sveriges största mässa! 

Som alla kalas bjuds det på dricka, popcorn, korv med bröd och som grädden på moset en hel lista med produkter till mässpriser!

Interlite AB började sin verksamhet som ett handelsbolag 1993 i Uddevalla. Från de första åren har varit ett lokalt uthyrningsbolag till att 1997 sadla om till ett renodlat försäljningsbolag. Verksamheten har även under 3 års tid varit verksamt i Uppsala och haft lokalt kontor i Stockholm. Sedan 2003 är Interlite AB moderbolag till Wireless Solution Sweden Sales AB som är en världsledande tillverkare av trådlös DMX. Båda bolagen delar lokaler och skapar synergier som är förmånliga för bådas verksamhet.

Interlite AB representerar idag över 10 exklusiva varumärken i Sverige och ytterligare några fler. Med varumärken som t.ex. Clay Paky, DTS, Milos och SRS bara för att nämna några så är Interlite AB idag en totalleverantör av belysning och rigg utrustning i Sverige.

Så boka din resa till LLB och fira med oss!

Har du inte redan registrerat dig registrerar du din biljett gratis HÄR, använd koden interlite18 för fri entré.