Claypaky är ett välkänt företag inom scenbelysning som har tillverkat innovativa produkter i över 40 år. Två av deras senaste tillskott i produktlinjen är Mini B Spot och Mini B Aqua. Dessa två enheter är inte bara små och kompakta, de är också mycket mångsidiga och erbjuder många funktioner.

Mini B Spot är en LED-baserad rörlig spotlight som ger ett starkt och skarpt ljus. Den har en imponerande ljuskälla på 40 watt och en strålvinkel på 13 grader, vilket gör att den kan projicera ett kraftfullt ljus på avstånd. Dessutom är den utrustad med en hög precision pan- och tilt-funktion som gör att ljuskällan kan röra sig i alla riktningar och projicera ljuset på olika platser i rummet. Mini B Spot har också ett färghjul med 14 olika färger och en gobohjul med 17 gobos för att skapa olika effekter.

Mini B Aqua å andra sidan är en LED-baserad ljusenhet som är utformad för att användas i vatten och andra fuktiga miljöer. Den är IP65-klassad och kan därför användas både inomhus och utomhus. Mini B Aqua har en ljuskälla på 40 watt och en strålvinkel på 8 grader, vilket gör att den kan projicera ett starkt och fokuserat ljus på ett stort avstånd. Dessutom har Mini B Aqua en färgmixfunktion som gör att den kan skapa olika nyanser av färg i vattnet eller i andra fuktiga miljöer.

Båda dessa enheter är små och lätta, vilket gör att de enkelt kan placeras på olika platser i en scenuppsättning. Dessutom är de energieffektiva och har en lång livslängd på upp till 50 000 timmar, vilket innebär att de är både miljövänliga och kostnadseffektiva på lång sikt.

Sammanfattningsvis är Claypakys Mini B Spot och Mini B Aqua två mycket mångsidiga och kraftfulla enheter som erbjuder olika funktioner för att skapa en unik och intressant belysningseffekt på scenen. Dessa enheter är ett utmärkt val för teatrar, konserter, evenemang och andra liknande tillfällen där en imponerande ljusshow är nödvändig.

MINI B SPOT : https://interlite.se/mini-b-spot.html

MINI B AQUA: https://interlite.se/mini-b-aqua.html