SnakeSys B4 Four Universe Ethernet to DMX512 Box

Chamsys

Vilka vi är

Belysning är vår passion. Vår önskan har alltid varit att tillverka produkter som vi själva vill använda. Eftersom våra mjukvaruutvecklare själva är ljusdesigners är detta en unik styrka som...

Läs mer och se Chamsys alla produkter

SnakeSys B4 Four Universe Ethernet to DMX512 Box

SnakeSys B4 är en DMX till Ethernet-omvandlare med fyra universum. Den stöder fyra DMX512-portar som kan konfigureras som antingen ingångar eller utgångar och en DMX-port som alltid tilldelas som ingång. SnakeSys B4 är utformad som en multifunktionsbox för att användas på platser där en liten bärbar Ethernet till DMX-konverteringslösning krävs.


SnakeSys B4 stöder både Art-Net och ACN Streaming DMX-nätverksprotokoll. DMX512-portarna är helt konfigurerbara med DMX-paketlängd, inramningshastighet och tidsinställningar. Dessutom kan SnakeSys B4 fungera i ett icke-nätverksläge som en enkel DMX-buffert med fyra portar. SnakeSys B4 kan konfigureras från frontpanelen med en 4-vägs DIP-omkopplare och 2 vridomkopplare. Dessutom kan gränssnittet ställas in i ChamNet-läge, där SnakeSys B4 kan konfigureras från MagicQ-konsolen, vilket undviker behovet av lokal konfiguration.


Flera SnakeSys B4 kan användas i ett enda nätverk, antingen konfigurerat direkt från enheten eller med ChamNet-kontroll från en MagicQ-konsol. Flera SnakeSys B4 kan synkroniseras tillsammans för att säkerställa att DMX-utdata från konsolen är konsekvent och inte innebär "rivning" varken inom universum eller över flera universum.


SnakeSys B4 kan drivas från SnakeSys R4 och undviker behovet av att köra separata strömkablar. Alternativt kan SnakeSys B4 strömförsörjas direkt från nätingången på en låsande Powercon-kontakt. När nätverket är anslutet till MagicQ låser SnakeSys B4 upp de begränsade funktionerna i MagicQ, till exempel helskärmens körfönster och fjärrkontroll.

  • ArtikelnummerA85016
  • TillverkareChamsys
  • Leverans:

    Tillgänglighet: 3-10 dagar

Teknisk specifikation
  • Tillverkarens art. nr 300-037
  • Tillverkare Chamsys