Stigande ordning

76 artiklar

SWEFOG Ultimate 2000/3000

torsdag 14 mars 2024 kl. 16:35:43 Europe/Stockholm

SWEFOG Ultimate 2000/3000: Pålitliga och effektiva rökmaskiner för en enhetlig dimma och bättre färgåtergivning. Designade för tyst drift och minimal förbrukning, de stöder även ett mer hållbart evenemangsskapande. Idealiska för ljusdesigners som värderar kvalitet och hållbarhet.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Vårt senaste besök hos ENTTEC och Chamsys

fredag 8 mars 2024 kl. 09:49:03 Europe/Stockholm

Besök hos ENTTEC och Chamsys

Förra veckan fick vår medarbetare, Simon Hansen, en unik möjlighet att djupdyka i ENTTEC och Chamsys produktutbud och arbetssätt under besök i London och Southampton. Denna resa bekräftade vikten av att underhålla goda relationer med våra leverantörer, vilket inte bara garanterar tillgång till högkvalitativa produkter och tjänster utan också möjliggör kontinuerlig kunskapsförnyelse för att bättre möta våra kunders behov.

Vid ENTTEC fick vi en hands-on demonstration av S-Play, en avancerad DMX/Show-inspelare och uppspelare kapabel att hantera över 32 DMX universum, vilket stod som ett exempel på företagets innovation. Vår tid hos Chamsys erbjöd däremot en nära titt på de drivande individerna bakom tekniken samt deras mjuk- och hårdvarulösningar, genom insiktsfulla diskussioner med både teamet och användare.

Denna resa gav inte bara värdefulla insikter utan också nya kontakter, vilket understryker vikten av personliga möten för att stärka affärsrelationer. Vi ser fram emot att fortsätta bygga på dessa relationer och ta med oss lärdomarna in i framtiden.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Vi söker Produktspecialist!

måndag 12 februari 2024 kl. 19:07:41 Europe/Stockholm

Är du en social person med en stark förmåga att nätverka med kunder, leverantörer och branschkollegor? Har du dessutom branscherfarenhet och är redo för nya utmaningar? Då kan du vara vår nya kollega! 

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Skapa den Ultimata Bioupplevelsen med FlexGlo15

tisdag 22 augusti 2023 kl. 11:07:28 Europe/Stockholm

FlexGlo15 Full Black Finish Silicone Flex Linear tar filmupplevelsen till en ny nivå. Inte bara lyfter dess design fram filmduken med en unik 3D-effekt, men den bidrar också till säkerheten i mörkret. Dess RGB ljusalternativ erbjuder en mångsidig atmosfär, oavsett filmgenre. Med FlexGlo15 blir varje filmkväll extraordinär.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

"Belysning och trygghet hör ihop" är en enkel men kraftfull sanning.

tisdag 18 april 2023 kl. 10:01:41 Europe/Stockholm

Belysning och trygghet hör ihop är en enkel men kraftfull sanning.

Även om det kan verka självklart, finns det många områden där bristen på belysning skapar en otrygg miljö för invånarna. Särskilt på kvällen eller under vintern, när det är mörkt och svårt att se, kan dålig belysning göra det lätt för tjuvar, banditer och vandalister att göra sina illvilliga handlingar utan att synas eller upptäckas.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

ENTTEC har släppt sin senaste firmwareuppdatering för S-Play, och den har fått ett stort efterlängtat tillägg - möjligheten att ansluta flera S-Play enheter tillsammans!

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Varmt välkommen Simon Hansen till Interlite

torsdag 2 mars 2023 kl. 13:41:16 Europe/Stockholm

Vi på Interlite är glada över att välkomna Simon Hansen till vårt team!

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Claypakys MINI B SPOT & MINI B AQUA

fredag 17 februari 2023 kl. 15:35:22 Europe/Stockholm

Claypaky är ett välkänt företag inom scenbelysning som har tillverkat innovativa produkter i över 40 år. Två av deras senaste tillskott i produktlinjen är Mini B Spot och Mini B Aqua. Dessa två enheter är inte bara små och kompakta, de är också mycket mångsidiga och erbjuder många funktioner.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Enttec's nya STORM 10

onsdag 15 februari 2023 kl. 11:49:54 Europe/Stockholm

ENTTECs kompakta Ethernet-DMX-omvandlare Storm 10 gör det enklare än någonsin att styra din belysning och digitala led tejp. Den har kapacitet att styra upp till 5120 DMX-kanaler och synkronisering över alla tio RJ45-utgångar på upp till 300 meter bort, vilket ger full kontroll över ditt ljus. Dessutom stöder Storm 10 nu RDM för en ännu smidigare upplevelse.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Nyheter från Portman

fredag 3 februari 2023 kl. 14:13:54 Europe/Stockholm

Portman Lights – Företaget som revolutionerade världen med EYE-CANDY effekter.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Frågor med Per Olsson från Nattryttarna

fredag 3 februari 2023 kl. 11:51:50 Europe/Stockholm

Den populära damathrillern Nattryttarna gick i höstas på Cmore som är en fritt baserad på de omskakande händelser som förekom på ett välkänt ridcenter under 1990-talet. Vi på Interlite är stolta över att ha har levererat över 80st special kapade LEDTAPE med 2835 dioder i 4000K med över 90 i CRI som levererades på några få veckor mitt i semestertiderna.

Läs mer
Posted in Nyheter By Felix Martinsson

Vill du få bättre koll på vårt sortiment från EXE?

torsdag 31 mars 2022 kl. 14:26:44 Europe/Stockholm

Nu är senaste katalogen från EXE här! 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Frankfurt 26-29 April

onsdag 9 mars 2022 kl. 11:12:26 Europe/Stockholm

Äntligen är det dags för Prolight + Sound och vi hoppas att vi får träffa dig!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Interlite AB rekryterar Martin Söderberg

tisdag 20 april 2021 kl. 14:28:50 Europe/Stockholm

Interlite AB har rekryterat Martin Söderberg som ansvarig för området affärsutveckling och HR-ansvar. 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

LLB - Svensk branschorganisation för upplevelseteknik

måndag 11 januari 2021 kl. 15:21:57 Europe/Stockholm

LLB, en svensk organisation av medlemmar med allt från frilanstekniker och teknikuthyrare till distributörer och agenter. Alla inom upplevelseteknik kan tillsammans skapa gemensamma och tydliga branschvillkor som alla parter kan följa. Det skapar förutsättningar för att skapa grundläggande riktlinjer och regler för t.ex. arbetsvillkor och jämställdhet. Men även att kund och leverantörsrelationer uppehålls samt att krav ställs på att medlemmar skall hålla en hög kvalité på utfört jobb.

”LLB ska verka för en sund utveckling inom branschen för ljud, ljus och bild.”

Utöver detta vill vi på LLB vara ansiktet utåt mot regeringen, föreningar och institutioner för att skapa fler samarbeten samt se till att riksdagsledamöter är medvetna om vår bransch och förstår den och våra behov. LLB tar gärna dialogen med olika myndigheter och driver våra frågor framåt.

Vi erbjuder utbildningar, utveckling av gemensamma branschregler samt arrangerar mötesplatser för branschen. Genom LLB Expo vill vi skapa ett stort forum där vi alla i branschen kan samlas vartannat år och träffas, mingla och utbyta kontakter och erfarenheter. Dock så vill vi inte att det skall stanna där, men start inom kort kommer vi till att börja med starta upp frukostmingel i Stockholm som sedan även kommer gå vidare till andra städer i Sverige. Det är viktigt att träffas och utbyta erfarenhet och kunskap.

Aldrig tidigare har det varit viktigare att stå enade tillsammans. Vi är aldrig starkare än den svagaste länk och oavsett om du är distributör, uthyrningsföretag, installatör, riggning, frilanstekniker eller jobbar med t.ex. scenografi. Så länge ditt arbete på ett eller annat sätt anknyter till upplevelseteknik är du välkommen till oss på LLB.

LLB har funnits i över 30 år, många kopplar oss samman med att enbart arrangera mässan LLB vartannat år och att vi enbart är till för distributörer eller agenter. Vi har förstått hur viktigt det är på senare tid att vi måste ut och synas mer och ändra vår profil.

Vi vill att LLB skall vara för alla inom branschen för upplevelseteknik. I LLB så är du fullvärdig medlem med en liten avgift från 1995 kronor + Moms. Detta för mindre företag för upp till 1,5 mkr i omsättning och sedan en stege uppåt i avgift baserad på omsättning.

Som fullvärdig medlem så är du alltid välkommen att prata och diskutera. Att träffas och utbyta kontakter, oavsett vart i vår upplevelsebransch du finns. Finns det problem eller utmaningar så finns vi till för att hjälpa till.

LLB medlemmar skall följa den ”uppförandekod” (Code of Conduct) som LLB har för sina medlemmar. Detta innebär att alla medlemmar skall följa LLB värderingar och principer som styr vårt förhållande till kunder, leverantörer, affärspartners och andra intressenter. Koden bygger på att alla medlemmar i LLB skall upprätthålla ett antal grundläggande riktlinjer för t.ex. arbetsvillkor, antikorruption, mänskliga rättigheter, jämställdhet, men även att kund och leverantörsrelationer uppehålls samt att medlemmar skall hålla en hög kvalité på utfört jobb.

LLB jobbar tillsammans med Branschkansliet, detta är ett företag där väldigt många branschföreningar sitter under samma tak med en gemensam administration för att hålla låga kostnader men ändå kunna erbjuda en hög service-
nivå. Detta gör även att vi kan erbjuda förmånliga rabattavtal på en mängd olika tjänster som t.ex. på hotell och bensin och diesel för att nämna några.

Vi på LLB hoppas att just du vill bli medlem, låt oss göra branschen bättre tillsammans!

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Claypaky CloudIO - Verktyg för underhåll och service

onsdag 10 juni 2020 kl. 21:04:00 Europe/Stockholm

CloudIO

Ett smart, enkelt och effektivt verktyg för underhåll och service av dina armaturer från Claypaky.

CloudIO är en IoT-enhet som tillhandahåller komplett diagnostik för Claypakys moving-heads i ett användarvänligt och bekvämt sätt.

CloudIO är liten och smidig, utrustad med en 7-tums pekskärm och användarvänliga menyer. Den har två DMX-anslutningar, så det är möjligt att samtidigt koppla upp och kommunicera med upp till 31st armaturer anslutna till samma DMX-lina.

Detta är särskilt användbart för uthyrningsföretag, efter turné kan armaturerna enkelt anslutas till CloudIO och man kan enkelt och smidigt upptäcka problem eller om mjukvara behöver uppdateras. 

 • Live Remote assistans                          
 • Enkel & snabb tillgång till all information
 • Användarvänlig
 • Cloudbaserad databas

Självklart är vi återförsäljare av CloudIO,
Kontakta vårt säljteam om du vill veta mer! 

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Realista 2021

torsdag 7 maj 2020 kl. 16:57:58 Europe/Stockholm

Sista chansen! Upp till 90% rabattPosted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Rigger's Voice 2020

onsdag 22 april 2020 kl. 16:08:42 Europe/Stockholm

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Sharpy Plus lamp change

fredag 17 april 2020 kl. 12:55:16 Europe/Stockholm

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Hälsning från Tobbe!

tisdag 14 april 2020 kl. 16:20:42 Europe/Stockholm

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Stödåtgärder Coronavirus

torsdag 2 april 2020 kl. 13:36:00 Europe/Stockholm

Sammanställning av tillfälliga stödåtgärder pga coronaviruset, uppdaterad 2020-05-25

Informationen är sammanställd av Branschkansliet (som administrerar LLBs kansli) och kommer från Regeringen, Skatteverket, Verksamt.se och andra liknande källor. OBS! Den kan snabbt ändras eller bli inaktuell. Vi friskriver oss från ansvar om informationen är felaktig eller inte har återgetts på ett korrekt sätt och råder dig att alltid kontrollera informationen mot de officiella informationskanalerna i samhället. På krisinformation.se kan du få en samlad bild med bekräftad myndighetsinformation om coronaviruset.

Tillfälligt anstånd med att betala in skatt

Om företaget drabbas ekonomiskt av coronaviruset kan du ansöka om anstånd med betalning av arbetsgivaravgifter, avdragen skatt och moms. Tänk på att du betalar en ränta på 1,25 procent för uppskovet och en särskild anståndsavgift på 0,3 procent per kalendermånad från och med månaden efter att anståndet beviljas till och med den månad du ska betala anståndet.

Regeringen har föreslagit att sänka räntan och avgiften på tillfälligt anstånd, så att endast räntan tas ut det första halvåret och att en anståndavgift på 0,2 procent per månad först därefter tillkommer.

Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Var och när ansöker man?

Ansöka via e-tjänsterna på Skatteverkets hemsida, klicka här för att komma dit. Du kan ansöka genom en blankett (SKV 4829) också, men det förlänger tiden som det tar att handlägga.

Sjuklöneansvaret

Staten står för alla sjuklönekostnader under april och maj 2020. Egenföretagare ersätts genom en schabloniserad sjukpenning för dag 1–14. Den första karensdagen är slopad under perioden 11 mars – 31 maj. Dessutom är kravet på läkarintyg slopat, vilket innebär att en person kan vara sjuk i 21 dagar utan att lämna ett läkarintyg till Försäkringskassan.

Vad gäller sjuklönen ska du som är arbetsgivare betala ut sjuklön till dina anställda precis som vanligt. Försäkringskassan ersätter dig sedan via skattekontot under perioden 1 april – 31 maj 2020. Försäkringskassan beslutar om ersättningen månadsvis, snarast efter att du har lämnat sin arbetsgivardeklaration till Skatteverket. Den första krediteringen kommer därmed att göras efter den 12 maj 2020.

Läs mer på Försäkringskassan hemsida.

Var och när ansöker man?

Du behöver inte ansöka om att få tillbaka sjuklönen. Du betalar ut sjuklön till dina anställda som vanligt. I arbetsgivardeklaration till Skatteverket fyller du varje månad i sjuklönekostnaden. Skatteverket meddelar därefter Försäkringskassan om dina sjuklönekostnader och lönekostnader. Utifrån dessa uppgifter beslutar Försäkringskassan om din ersättning. Skatteverket betalar ut ersättningsbeloppet till ditt skattekonto.

Korttidspermittering

Korttidsarbete, tidigare kallat korttidspermittering, innebär att en anställd går ner i arbetstid och lön istället för att du behöver säga upp personen. Det betyder att du kan minska den anställdas arbetstid och få stöd från staten för att täcka stora delar av kostnaden. Arbetstiden kan minskas med upp till 80 procent.

Du som företagare behöver stöd för korttidsarbete i centrala och lokala kollektivavtal. Om du inte har kollektivavtal ska du istället skriva överenskommelse om korttidsarbete med minst 70 procent av de anställda på driftsenheten.

Läs mer på Tillväxtverkets hemsida.

Tillväxtverket har förtydligat inställningen till utdelningar och hur det påverkar möjligheten att uppbära stöd. Läs förtydligandet här.

Var och när ansöker man?

Du ansöker hos Tillväxtverket via den här länken. Stödet gäller retroaktivt från 16 mars och under hela 2020.

Tillfälligt sänkta arbetsgivaravgifter

Regeringen har sänkt arbetsgivaravgifterna och egenavgifterna under perioden 1 mars – 30 juni 2020. Du som är arbetsgivare betalar då enbart ålderspensionsavgiften. Nedsättningen gäller för upp till 30 anställda och på den lön som inte överstiger 25 000 kronor.

För enskilda näringsidkare och fysiska personer som är delägare i handelsbolag innebär detta att ingen annan avgift än ålderspensionsavgiften på den del av avgiftsunderlaget som uppgår till högst 100 000 kronor under 2020.

Läs mer på Regeringens hemsida. 

Var och när ansöker man?

Ansök via arbetsgivardeklarationen på Skatteverkets hemsida. Klicka här för att komma till denna tjänst

Företagsakut med lån från bank, garanterat av staten

Regeringen föreslår att företag som är livskraftiga, men som till följd av coronaviruset fått ekonomiska svårigheter, ska få möjlighet till statlig lånegaranti. Lånegaranti innebär att staten garanterar 70 procent av nya lån från bankerna till företagen. Varje företag förslås få låna max 75 miljoner kronor, med viss reservation för att undantag kan göras.

Läs mer på Regeringens hemsida.

Mer information finns också hos Riksgälden.

Var och när ansöker man?

Här finns det inget generell ansökan utan du som företagare måste kontakta din bank.

Få tillbaka eller ändra preliminärskatt

Förslaget innebär att du kan sätta av hela av din skattepliktiga vinst för år 2019 i din periodiseringsfond. Taket är upp till en miljon kronor och du kommer sedan kunna kvitta detta mot dina framtida förluster.

Du kan också ändra debiterad preliminärskatt om företaget drabbas ekonomiskt på grund av coronaviruset. Du kan ändra din debiterade preliminärskatt upp till sex månader efter beskattningsårets utgång.

Var och när ansöker man?

Du kan ansöka om detta via Skatteverkets e-tjänster. Klicka här för att komma dit. Tänk på att om du fyller i Övriga upplysningar blir handläggningstiden längre.

Sänkning av hyreskostnaderna för vissa branscher

För att hjälpa branscher som sällanköpshandel (t.ex kläder, leksaker och elektronik), hotell och restaurang har regeringen förslagit att påskynda omförhandling av hyror. Förslaget är att staten står för 50 procent av hyresnedsättningen och upp till 50 procent av den fasta hyran.

Läs mer på Regeringens hemsida.

Var och när ansöker man?

Ansökan kan göras under perioden 1 juli 2020 – 31 augusti 2020 hos Länsstyrelserna.

Länsstyrelsen i Västra Götalands län samordnar länsstyrelsernas arbete och på länsstyrelsernas webbplatser finns information om de tillfälliga rabatterna för fasta hyreskostnader och hur du går tillväga för att ansöka om statligt stöd. Det statliga stödet söks i efterhand och det finns därmed ingen möjlighet att ansöka om stöd nu.

Du kan läsa mer på Länsstyrelsen i Västra Götalands län.

Företagslån via Almi

Almi erbjuder Brygglån, som är riktat till bärkraftiga små och medelstora företag som behöver finansiering på grund av coronaviruset. Syftet är att överbrygga en period av svårigheter.

Almi har även olika typer av lån i sin ordinarie verksamhet. Är du i behov av finansiering kan du ansöka om lån hos Almi. Om du redan har lån finns det möjlighet att söka anstånd med amorteringar. Regeringen har föreslagit att Almi får ett kapitaltillskott på 3 miljarder kronor för att öka sin utlåning till små och medelstora företag i hela landet.

Läs mer på Almis hemsida.

Var och när ansöker man?

På Almis hemsida finns e-tjänster för att ansöka direkt. Klicka här för att komma dit.

Ekonomiskt stöd till kultur

Du som bedriver verksamhet inom kultur och idrott ska kunna söka stöd för inkomstbortfall på grund av det nya coronaviruset och covid-19. Det kan till exempel handla om stöd för inställda evenemang och stödet omfattar totalt 500 miljoner kronor. Stödet får lämnas för intäktsbortfall som uppkommit till följd av att evenemanget har ställts in eller merkostnader som uppkommit till följd av att evenemanget har skjutits upp. Stöd får inte omfatta ersättning för utebliven vinst.

Stödet får uppgå till högst 75 procent av intäktsbortfall eller merkostnader upp till 1 000 000 kronor och högst 50 procent av intäktsbortfall eller merkostnader över 1 000 000 kronor. Stöd till en aktör får lämnas med ett belopp som sammanlagt som mest uppgår till 10 000 000 kronor.

Läs mer på Regeringens hemsida.

Var och när ansöker man?

Var du ansöker beror på vilket typ av stöd du är ute efter.

 • Stöd till enskilda kulturskapare i form av stipendier prövas av Konstnärsnämnden, och kan sökas från och med 28 april via Konstnärsnämndens hemsida.
 • Stöd till litterärt yrkesverksamma kunde sökas hos Sveriges Författarfond under perioden 24 april – 8 maj.
 • Stöd till filmverksamhet prövas av Svenska Filminstitutet. Stödet kan sökas från och med 27 april. Du ansöker på Filminstitutets hemsida.
 • Stöd till övrig kulturverksamhet prövas av Kulturrådet. Det går att ansöka om från och med den 28 april på Kulturrådets hemsida.

Omställningsstöd till företag baserat på omsättningstapp

Regeringen har föreslagit att ett omställningsstöd till företag som tappat en stor del av sin omsättning under krisen. Omställningsstöd ska ges med 75 procent av det procentuella omsättningstappet, beräknat på företagets fasta kostnader för mars och april 2020. I förslaget, som gick ut på remiss 15 maj, anges bland annat att

 • Nettoomsättningen för mars och april 2020 ska understiga 70 procent av den densamma för mars och april 2019.
 • Nettoomsättningen under det närmast föregående räkenskapsåret måste ha varit minst 250 000 kronor.
 • Med fasta kostnader avses bl.a. kostnader för hyra och leasing, räntor, värdeminskning på anläggningstillgångar, elektricitet, vatten, uppvärmning av lokaler, försäkringar och utfodring av djur.
 • Det föreslås begränsningar i möjligheten att få stöd om företaget eller dess moderföretag verkställer eller beslutar om vinstutdelning eller motsvarande.

Läs mer på Regeringens hemsida.

Var och när ansöker man?

Förslaget föreslås träda i kraft den 1 juli. Beslut om omställningsstöd föreslås fattas av Skatteverket och stödet ska då betalas ut genom kreditering av skattekontot. Ansökan om omställningsstöd ska enligt förslaget ha inkommit till Skatteverket senast den 31 augusti 2020.

Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

TV-programmet Babel på SVT1 uppgraderar med ny dekor och belysning

torsdag 26 mars 2020 kl. 15:19:31 Europe/Stockholm

Babel på SVT1 uppgraderar med ny dekor och belysning från Chauvet Professional. Som pixelstyrda grafiska element valde man COLORdash Batten-Quad 12 och Epix Strip IP.  

Products

 För att enkelt kunna applicera video och grafik på Epix Strip IP installerades också ENTTEC LED MAPPER som ger operatör möjlighet att mappa pixlarna och från ljusbordet kontrollera video, animeringar och färger.

elm
Liknande produkter:

Epix Strip Tour (för inomhusbruk, 50 pixlar/m istället för 100 som Epix Strip IP har)

https://interlite.se/armaturer/led/pixel-fx/epix-strip-tour.html

https://interlite.se/armaturer/led/pixel-fx/epix-strip-tour-50.html

https://interlite.se/epix-drive-900.html

 

Epix Flex 20 (pixelstyrd flexibel LED strip)

https://interlite.se/ledtejp/tejp/pixel/epix-flex-20.html

https://interlite.se/epix-flex-drive.html

 

Självklart finns alla dessa produkter att beställa på vår hemsida, om du behöver hjälp, kontakta någon av våra goa säljare!

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Interlite AB slutför försäljningen av Wireless Solution Sweden

tisdag 24 mars 2020 kl. 08:57:55 Europe/Stockholm

Interlite AB, en 25-årig distributör av belysningsutrustning för underhållningsbranschen i Sverige har framgångsrikt slutfört försäljningen av Wireless Solution Sweden, en världsledande tillverkare av trådlös DMX-utrustning, till LumenRadio AB. Niclas Arvidsson, VD för de Uddevalla-baserade företagen har nu gått till en konsultroll hos Wireless Solution Sweden för att befästa ledningen i det nya företaget.

Från och med nu kommer Wireless Solution Sweden vara en separat enhet från Interlite AB, även om dess drift och DNA förblir intakt med försäljning, utveckling och produktion i det befintliga Uddevalla-kontoret. Enkelt uttryckt, affärer som vanligt. Wireless Solution Sweden kommer att fungera som en separat fristående enhet till Lumenradio AB. Wireless Solution Sweden kommer att producera alla befintliga W-DMX-produkter i Uddevalla. Interlite AB förblir svensk distributör för W-DMX Produkter i Sverige.

Wireless Solution


För Niclas Arvidsson representerar denna försäljning slutförandet av ett mycket framgångsrikt projekt: ”Vi startade Wireless Solution 2003 och vi visste inte hur framgångsrikt det skulle bli. Vi har tagit oss igenom många hinder, ställt ut på otaliga mässor och skapade en grund för att få användare att lita på och använda trådlösa DMX-produkter.

Detta är inte ett slut, utan ett nytt kapitel, Wireless Solution behåller all sin personal, fortsätter att erbjuda högkvalitativa W-DMX-produkter och fortsätter att skapa goda kundrelationer, driva och blomstra på marknaden för underhållning och arkitektonisk belysning.

Om Wireless Solution:

Wireless Solution Sweden, grundat 2003 och tidigare ett integrerat affärsområde inom det svenska företaget Interlite AB, är en tillverkare av trådlös belysningskontroll-utrustning både för slutanvändare och OEM-partners. Wireless Solution har sitt huvudkontor i Uddevalla, Sverige. Med över 150 000 enheter sålda varje år och en tydlig marknadsledare inom trådlösa belysnings-kontroller i underhållningsbranschen.


LÄS MER OM WIRELESS SOLUTION HÄR: 
https://wirelessdmx.com/

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Kreativa produkter för kreativa människor

måndag 16 mars 2020 kl. 16:09:00 Europe/Stockholm

Sverigedebut i TV för Xtylos

I Dotters låt ”Bulletproof” gjorde Xtylos från Claypaky Sverigedebut i TV-sammanhang. Ett lite annorlunda framträdande där man utnyttjade det massiva ljusutbytet i denna första armatur där man använder laser som ljuskälla. Dotter har små handpåsydda spegelbitar på kläderna som gör att ljuset fångas upp på ett imponerande sätt. Xtylos är Claypakys senaste tillskott och är en kompakt beam, endast 24kg, med unika egenskaper där man använder en skräddarsydd RGB-laser som ljuskälla. Xtylos har ett zoomomfång på 1°-7° ,två gobohjul varav ett roterande, och fyra olika prismor samt frostfilter.

Xtylos

Kreativitet möter hantverk

Bakom William Stridh i sitt framträdande ”Molnljus” i Melodifestivalen kunde vi se en tre meter stor lysande ring liknade en månförmörkelse. Detta är för oss ett perfekt exempel på när kreativitet möter hantverk och teknik. Som lysande element i denna specialbyggda ring användes LED-Neon F21B med en färgtemperatur på 5700K från Clear Lighting. LED-Neon är klassad för utomhusbruk och appliceras ofta på fasader och arkitektoniska tillämpningar men även på scen, teater och TV. LED-Neon finns i flera färgtemperaturer, fasta färger samt RGB som låter dig ställa en egen eller skiftande kulör.

Led-Neon
Vi är återfärsäljare av både LED-Neon F21B och Xtylos, beställ direkt på vår hemsida eller kontakta någon av våra säljare så hjälper de dig att hitta rätt!

Tobias
0522-440 888
E-post


Jonas
0522-440 885
E-post


Albert
0522-440 887
E-post


Mikael
08-51977060
E-postPosted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Ny release av Capture 2020

torsdag 12 mars 2020 kl. 11:16:58 Europe/Stockholm

Fokus för Capture 2020 är ljusdesign

Ni har väl inte missat den nya releasen av Capture 2020?

Spara tid med en ljusdesign, dokumentation och visualiseringsprogramvara som är både lätt att lära sig och givande att använda. Capture är en mjukvara för MacOS och Windows som låter dig arbeta med belysning, video, laser, rörelse och vattenelement i en show. Där Capture verkligen utmärker sig är med sin användarvänlighet och förmåga att smidigt tillåta växling mellan design, dokumentation och visualisering.

Här nedan är några av de viktigaste nya funktioner och förbättringarna med Capture 2020:

 • Förbättrad visualisering och renderingsprestanda i kombination med automatiserad renderingskvalitet
 • Focus plan
 • ETC EOS link
 • glTF export/import
 • Ny report editor
 • Import för PDF vector ritningar/floor plan
 • Presentations filer för både MAC och Windows
 • Konvertera linjer till tross
 • Reflektioner på material
 • Mapping av regioner för video
 • Upp till 10 gånger bättre prestanda
 • 4K-återgivning av stillbilder från film
 • HDR-rendering av stillbilder och stillbilder av film till EXR-filer
 • Övergripande förbättringar av visualisering
 • Helskärmsläge för Windows

Beställ direkt på vår hemsida eller kontakta någon av våra säljare så hjälper de dig!

Button

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Lysande nyheter från Chauvet

fredag 6 mars 2020 kl. 16:09:50 Europe/Stockholm

Rogue Wash X-serien har fått mer kraft

Rogue Wash X-serien från Chauvet Professional har fått mer kraft. Den tidigare RGBW-dioden på 15W har nu blivit uppdaterad med 25W vilket ger ett betydligt högre ljusutbyte. Liksom tidigare version kännetecknas Rogue Wash av slitstarka och kostnadseffektiva armaturer som passar på allt från mindre till större scener.

Snabba och mjuka rörelser, 16-bitars dimmer, flera olika dimmerkurvor och den karaktäristiska ”bubbellinsen” som skapar vacker mix av färger. Du kopplar och linkar lätt armaturen med powerCON samt både 5 och 3-pin XLR.Rogue R1X Wash

10 980:-

Rogue R2X Wash

16 995:-

Rogue R3X Wash

22 770:-

7x25W RGBW

19x25W RGBW

37x25W RGBW

2,900 Lumen output

7,300 Lumen Output

11,500 Lumen Output

11°-45° Zoom

12°-49° Zoom

12°-49° Zoom

 Kompakt 

Kontroll av fem zoner

Kontroll av nio zoner

 6,2kg

 10,3kg

 17,5kg 
Video

Moving Heads


Vi erbjuder ett stort sortiment med rörliga armaturer som lämpar sig för turné, konsert, teater eller TV.
Oavsett vilka funktioner du behöver hjälper någon av våra säljare dig att hitta en modell som passar.

ButtonTobias
0522-440 888
E-postJonas
0522-440 885
E-postAlbert
0522-440 887
E-postMikael
08-51977060
E-post

Posted in Nyheter By Emelie Af Geijerstam

Ny katalog från VMB!

tisdag 4 juni 2019 kl. 13:54:17 Europe/Stockholm

Nu kan du ladda ner senaste katalogen från VMB här!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

HY B-EYE!

lördag 27 april 2019 kl. 14:41:00 Europe/Stockholm

HY-B-EYE är nästa generation av BEAM-WASH Armaturer från ClayPaky. Armaturerna bygger självklart på det extremt framgångsrika konceptet av B-EYE som lanserades för ca 5 år sedan.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

CHAUVET Professional nu hos Interlite!

tisdag 2 april 2019 kl. 15:18:00 Europe/Stockholm

Vi kan med glädje berätta att Interlite AB från och med 19-04-02 är exklusiv distributör av CHAUVET® Professional i Sverige.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Monter F03:82 på ELFACK 7-10 Maj

måndag 1 april 2019 kl. 15:46:00 Europe/Stockholm

Interlite har aldrig tidigare kunnat visa så mycket armaturer för offentlig miljö! Du registrerar ditt besökarkort enkelt och gratis via vår sida.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Vi sprider hopp om en ljusare framtid

söndag 23 december 2018 kl. 06:18:28 Europe/Stockholm

2018 går mot sitt slut och det är dags för en liten paus med Jul och Nyårsfirande med vänner och familj. Vi på Interlite AB vill tacka alla våra kunder för det gångna året. Ett år som på många sätt har varit fantastiskt och det kan vi inte annat än att tacka våra nya som gamla kunder för.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Snart är Julkalendern tillbaka!

onsdag 28 november 2018 kl. 13:41:00 Europe/Stockholm

Under veckodagarna i december fram till jul kommer vi att ha exklusiva erbjudanden på produkter och delar ur vårat sortiment!  Varje dag är det en ny produkt eller delar av vårt sortiment som vi har specialerbjudande på.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

NYTT 3D DWG BIBLIOTEK

fredag 26 oktober 2018 kl. 08:23:51 Europe/Stockholm

Alla filer på ett och samma ställe när du behöver dom!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

SHARPY PLUS!

fredag 26 oktober 2018 kl. 07:51:02 Europe/Stockholm

När ClayPaky lanserade SHARPY som revolutionerade marknaden blev det genast en succé. Med enkla funktioner, men enormt ljusstark, och i ett kompakt format blev det förmodligen en av världens mest sålda moving heads. Nu över åtta år senare lanserar ClayPaky SHARPY PLUS.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Strömstad in Light

torsdag 25 oktober 2018 kl. 13:54:23 Europe/Stockholm

Interlite medverkar i Strömstad In Light!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

KAMPANJ AXCOR WASH 300

torsdag 11 oktober 2018 kl. 12:39:27 Europe/Stockholm

Under oktober månad erbjuder vi extra bra pris på Axcor Wash 300 från ClayPaky! 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

MONITOR ROADSHOW!

onsdag 10 oktober 2018 kl. 11:17:41 Europe/Stockholm

Vi är redo för Monitor Roadshow!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

LDI LAS VEGAS!

onsdag 10 oktober 2018 kl. 10:43:29 Europe/Stockholm

Vad presenteras det för nyheter på årets LDI?

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Träffa oss på PLASA 2018!

torsdag 13 september 2018 kl. 08:04:15 Europe/Stockholm

Biljetterna är bokade och vi hoppas på att få träffa dig på PLASA 2018!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Ljuskällor till makalösa priser!

onsdag 12 september 2018 kl. 11:26:48 Europe/Stockholm

Nu kan du fylla på lagret med ljuskällor till makalöst låga priser!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Saab - The Edge

fredag 31 augusti 2018 kl. 08:52:33 Europe/Stockholm

Äntligen kan vi se resultatet av Saab - The Edge där Adapt installerat bland annat LED-tejp, Drivdon och Noder från Interlite!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Swefog tänker ett steg längre!

fredag 31 augusti 2018 kl. 08:11:09 Europe/Stockholm

Vi på Interlite älskar företag som aktivt strävar efter att skapa produkter som är snälla mot miljön, och Swefog från Filipstad är just ett av dom. Klicka på länken för att läsa mer!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Kulturum i Sigtuna investerar i AXCOR 300

torsdag 30 augusti 2018 kl. 09:13:42 Europe/Stockholm

AXCOR SPOT 300 har tagit sig till teatern i Sigtuna och efter att ha varit i drift några månader fick vi lite feedback vi gärna delar med oss av. Klicka på länken för att läsa mer. 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Uppsala Stadsteater investerar i AXCOR 300!

torsdag 23 augusti 2018 kl. 13:15:38 Europe/Stockholm

Äntligen kan vi se Axcor Beam 300 på Uppsala Stadsteater. Klicka på nyheten för att se fler bilder.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Världens första TV kanal för riggers på webben!

tisdag 21 augusti 2018 kl. 11:20:46 Europe/Stockholm

Vi på Interlite är glada att kunna presentera en helt ny plattform för utbildning inom rigging och scenkonstruktioner! 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Nya Armaturer från ClayPaky!

tisdag 14 augusti 2018 kl. 08:30:39 Europe/Stockholm

AXCOR-familjen växer och vi kan nu presentera två nya armaturer från ClayPaky, Axcor Profile 400 och Axcor Profile 600! Tillsammans med tidigare armaturer i familjen täcks nu allt från de mindre applikationerna till större som Turné, Teater, TV, och Arena där man önskar en armatur med ClayPakys välkända kvalité och prestanda.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Synergy 5, en ny LED-Profil från DTS!

fredag 4 maj 2018 kl. 13:41:57 Europe/Stockholm

Synergy 5 är en ny LED-Profil från DTS som tog Prolight + Sound i Frankfurt med storm! Klicka in för att få en närmare presentation.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

The Truth behind Truss at LLB 24/4

fredag 20 april 2018 kl. 08:17:30 Europe/Stockholm

Norbert Tripp from AREA 4 deals in his lecture THE TRUTH BEHIND TRUSS with some myths at LLB 24/4

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Interlite firar 25år och bjuder till kalas på LLB!

torsdag 19 april 2018 kl. 14:16:50 Europe/Stockholm

Kom till LLB och fira 25år med oss på Interlite! Som alla kalas bjuder vi självklart på dricka, popcorn och korv med bröd. Som om inte detta vore nog har vi också heta produkter att fynda till mässpriser! Välkommen!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

INTERLITE - DISTRIBUTOR OF THE YEAR 2018

onsdag 18 april 2018 kl. 13:29:21 Europe/Stockholm

Det är med stor glädje vi under Prolight+Sound mottog priset Distributor of the year. Detta är för oss ett bevis på att Claypaky tillsammans med vår support är ett starkt varumärke för den professionella marknaden i Sverige. Tack till alla kunder, nu laddar vi för ett fantastiskt år tillsammans!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Ny kostym, samma ansikten

fredag 23 mars 2018 kl. 08:48:20 Europe/Stockholm

Interlite AB firar 25 års jubileum som leverantör av ljus och scenteknik. I samband med detta har vi valt att skapa en helt ny grafisk profil för både hemsida och sociala medier samt inom kort kommer vi även få nya kläder som matchar vår grafiska profil när vi är ute och träffar kunder. Med en ny grafisk profil ser vi fram emot kommande 25 år.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Välkommen till LLB 24-26 April 2018

torsdag 22 mars 2018 kl. 13:51:08 Europe/Stockholm

Sveriges största mässa för professionell ljud, ljus och bildteknik närmar sig med stormsteg. Planeringen är i full gång och vi på Interlite har aldrig tidigare haft så mycket nyheter att presentera!

 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Prolight + Sound Frankfurt

torsdag 22 mars 2018 kl. 13:34:06 Europe/Stockholm

Prolight and Sound är Europas största mässa för belysning som nu går av stapeln i Frankfurt.

Interlite AB är på plats med utgångspunkt från vårt dotterbolag WIRELESS SOLUTION SWEDEN som har monter D37 i HALL 3, (Granne med Clay Paky).

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Milos Custom Solution

torsdag 8 februari 2018 kl. 13:12:43 Europe/Stockholm

Norbert från Milos berättar hur Milos kan hjälpa dig med anpassade lösningar.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

CueServer2 - SMPTE-tidskod

onsdag 7 februari 2018 kl. 09:22:20 Europe/Stockholm

En av våra mest efterfrågade funktioner är nästan här! Snart kommer CueServer 2 att kunna ta emot en SMPTE-tidskods för att trigga moment och andra händelser.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

AXCOR 300 - Ny serie från Clay Paky

tisdag 6 februari 2018 kl. 12:11:00 Europe/Stockholm

Den nya Axcor 300-familjen med rörliga LED-armaturer erbjuder nu Claypakys teknik och prestanda till den breda marknaden. Vi på Interlite har redan fått de första demoenheterna. Har du inte redan blivit kontaktad av en säljare bokar du en tid för demo på 0522 440 880 eller sales@interlite.se.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Interlite presenterar….. Julkalendern! En serie i sexton delar.

tisdag 28 november 2017 kl. 13:52:44 Europe/Stockholm

Under alla vardagar i december fram till julafton kommer vi ha lucköppning på vår Facebooksida. Ett nytt erbjudande varje dag på en eller flera produkter till oslagbara priser! Så se till att besöka oss på Facebook för att inte missa något. 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Tak för stora event!

måndag 27 november 2017 kl. 13:18:27 Europe/Stockholm

Som en del av Milos 3 månaders fokus på Scentak har Milos just släppt en ny video om deras sortiment av tak utformade för dina stora evenemang.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

K-EYE vinnare på PLASA AWARDS, branschens mest prestigefyllda pris!

måndag 25 september 2017 kl. 09:06:54 Europe/Stockholm

Clay Paky blev vinnare av "Plasas utmärkelse för innovation" med KEYE HCR K20. Priset belönar Clay Paky´s ständiga strävan efter kvalitét och innovation.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Interlite AB avslutar distributionen av Avolites

torsdag 21 september 2017 kl. 12:25:57 Europe/Stockholm

I Avolites nya strategi ingår att distributörer parallellt med ljusbord även ska saluföra och marknadsföra deras mediaserver AI. Detta genom en dedikerad specialist som skall hålla månatliga utbildningar och komplett teknisk support.

Vi på Interlite vill ge alla våra kunder och leverantörer de bästa förutsättningarna. Vi är av den mening att marknaden i Sverige redan har den flotta av mediaserver som efterfrågas i form av bland annat D3 samt Green Hippo, och att AI därför skulle bli en produkt som är svår att placera och hitta en mottagare till.

Vi på Interlite har tagit beslutet att vid årsskiftet 2017/2018 avsluta vår distribution av Avolites produkter.

Interlite AB kommer att lämna full garanti, service och support på alla produkter vi har sålt och marknadsfört.

Vi önskar Avolites all lycka i framtiden.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Ny katalog från DTS

torsdag 21 september 2017 kl. 10:10:16 Europe/Stockholm

DTS har precis släppt sin nya katalog som på ett mycket överskådligt sätt visar hela dess produktserie med detaljerad information. En smart funktion är att det vid varje produkt nu finns en länk som tar dig direkt till respektive websida där mer information finns att läsa. 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Monitor Expo Höst 2017!

måndag 18 september 2017 kl. 10:21:50 Europe/Stockholm

I början av oktober är det återigen dags för oss på Interlite att dra ut i Sverige på Monitors Roadshow! Förutom att träffa oss på Interlite så har du möjlighet att möta ett stort antal av nordens leverantörer av professionell utrustning och tjänster inom områden som ljud, ljus, bild och AV-teknik. Om inte detta skulle vara tillräckligt att fylla en dag med så finns det också möjlighet att lyssna på många intressanta seminarier!

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

En ny motor har kommit till Sverige!

fredag 25 augusti 2017 kl. 11:10:27 Europe/Stockholm

Scandinavian Rigging Service investerar i 150 motorer från EXE Technology. Scandinavian Rigging Service, baserat i Stockholm som drivs av Sören Durango och Ulf Brynte har sedan 2002 specialiserat sig på att leverera helhetslösningar av bland annat upphängning, CAD-ritning och viktberäkning. 

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Woodlite fortsätter investera i armaturer från Clay Paky!

torsdag 24 augusti 2017 kl. 10:29:29 Europe/Stockholm

Woodlite, Karlstad är idag Sveriges största företag inom torrhyra av ljusutrustning och har ca 1500 armaturer från Clay Paky till förfogande. Då efterfrågan ökar fortsätter Woodlite investera och den senaste investering från Interlite består av inte mindre än 251 stycken CLAY PAKY Scenius. 

Läs mer

Etiketter:

Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Kampanj på vätska och maskin från Swefog

torsdag 18 maj 2017 kl. 05:16:22 Europe/Stockholm

Passa på att fylla på lagret innan sommaren drar igång! Dessa förmånliga priser på vätska och maskiner erbjuder vi fram till och med 26 Maj.

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Grundläggande Ljusteknik - Fri bok

tisdag 16 maj 2017 kl. 12:52:17 Europe/Stockholm

Du som vill förkovra dig inom ljus får den här boken gratis - för att hedra Bullens minne och hjälpsamma anda - sprid den till alla som kan ha nytta av den. Läs mer om Bullen och ladda ner boken

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Nyheter på ELFACK 9-12 Maj

fredag 5 maj 2017 kl. 13:21:43 Europe/Stockholm

Under ELFACK 2017 kommer ni bland annat kunna se styrsystem från Interactive Technologies, LED-Driver från EldoLed, signaldistribution från SRS samt installationsarmaturer från DTS med utveckling och tillverkning i Italien.

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Spännande nyheter från Clay Paky

tisdag 4 april 2017 kl. 08:09:43 Europe/Stockholm

Under Prolight + Sound i Frankfurt 4-7 April presenteras spännande nyheter från Clay Paky. Välkommen att redan idag läsa om dessa produktnyheter här

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Prolight+Sound - guide till våra leverantörer

måndag 3 april 2017 kl. 07:11:16 Europe/Stockholm

Prolight and Sound är Europas största mässa för belysning som nu går av stapeln i Frankfurt. Vi är på plats - och här har vi satt samman en guide över våra leverantörers montrar.

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Ny leverantör: Enttec

tisdag 29 november 2016 kl. 13:07:00 Europe/Stockholm

ENTTEC är ny leverantör till Interlite!
Med ENTTEC breddar vi vårt utbud inom signalhantering och LED-belysning.

Läs mer
Posted in Nyheter By Tobias Johansson

Interlite AB lanserar personlig e-handel

fredag 30 september 2016 kl. 13:40:00 Europe/Stockholm

Interlite.se är ett verktyg för dig som snabbt vill hitta produkter, dokumentation och tillbehör. Produkter du är intresserad av kan du spara till kundvagn - för att sedan lägga direktorder eller för att skicka offerförfrågan.

Läs mer
Posted in Nyheter By Marie Meyner

Scenius Profile

fredag 30 september 2016 kl. 12:43:36 Europe/Stockholm

Clay Pakys nyhet Scenius Profile tog hem den prestigefyllda titeln som årets innovation inom sin kategori på Plasa2016 mässan i London.

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Avolites Titan V.10

fredag 30 september 2016 kl. 12:20:57 Europe/Stockholm

Avolites rykande färska uppdatering v.10 innehåller mängder med nya och förfinade funktioner.
Allt för att operatören skall kunna ha möjligheten att på ett snabbt och intuitivt sätt omvandla ide till verklighet.

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Ny leverantör: Doughty

söndag 25 september 2016 kl. 13:47:28 Europe/Stockholm

Det är nu officiellt att vi från och med 1/10 erbjuder våra kunder produkter från Doughty. Doughty har ett stort sortiment av genomtänkta produkter och kommer bli ett bra komplement till våra tidigare leverantörer inom riggning och mekanik.

Läs mer
Posted in Nyheter By Nicklas Karlsson

Nya produkter från DTS 2016

torsdag 19 maj 2016 kl. 09:40:38 Europe/Stockholm

Klicka på videon nedan för att njuta av en ljusshow med DTS senaste produkter. Programmerat av en av dem bästa italienska ljusdesigners, kommer denna iögonfallande video visar de unika egenskaperna hos KATANA, CORE, och NICK NRG 1401.

Läs mer
Posted in Nyheter By Marie Meyner

Spännande nyheter från Clay Paky

torsdag 19 maj 2016 kl. 09:30:11 Europe/Stockholm

Clay Paky startade firandet för sina första 40 år av historia på ProLight + Sound i år. Dess fascinerande historia är beströdd med många framgångar, där genuin passion för showbelysning och underhållning alltid har varit en ledstjärna.

Läs mer
Posted in Nyheter By Marie Meyner
Stigande ordning

76 artiklar