Förra veckan var vår medarbetare Simon Hansen på besök hos Enttec & Chamsys för att få en djupare insyn i deras produkter och arbetsätt.

Att upprätthålla goda relationer med våra leverantörer är avgörande för oss. Det garanterar inte bara högkvalitativa produkter och tjänster, utan säkerställer också att vi ständigt förnyar vår kunskap för att möta era behov.

- Förra veckan hade jag nöjet att besöka två av våra värderade partners, ENTTEC och Chamsys, vilket var en otrolig upplevelse.

Min resa inleddes hos ENTTEC i London, där jag, efter en givande träningsdag, fick en fördjupad förståelse för deras imponerande produktutbud. Under besöket presenterar Sam ENTTECs S-Play, en DMX/Show-inspelare och uppspelare. Denna imponerande enhet är bland annat kapabel att skapa eller ta en 'snapshot'-inspelning av DMX och kan spela upp över 32 DMX universum. Det var en inspirerande upplevelse att bevittna ENTTECs innovation på nära håll.

Därefter bar det av till Chamsys i Southampton, där jag under två dagar hade äran att lära känna några av de fantastiska människorna bakom Chamsys samt flera begåvade användare och ljusdesigners. Att få en inblick i deras arbete, kunskap och passion som ligger till grund för utvecklingen av deras mjuk- och hårdvara var verkligen inspirerande.

Sammanfattningsvis var detta en mycket givande resa som lämnade mig med nya insikter och värdefulla kontakter. Jag ser fram emot att snart få möjlighet att återse alla de underbara människor jag mötte.