A4I.tv - Du vet vad. Vi visar dig hur!
Idag lanserar Area Four Industries världens första internet-tv-kanal på www.A4I.tv! Med fokus på utbildning, design, rigging, produkter och videofilmer kommer A4I.TV att vara din webbplats för visning av videoklipp som produceras av Area Four Industries och dess fyra kepsmärken - MILOS, LITEC, James Thomas Engineering och TOMCAT.

För din bekvämlighet är navigeringen på kanalens hemsida väldigt användarvänlig. Alla videoklipp är uppdelade i fem kategorier - Utbildnings, Design Basics, Produkt Basics, Rigging Basics och On-Site Videos. Välj bara vilken kategori som intresserar dig, och du presenteras det val av videoklipp från vald kategori. Alternativt kan du välja en av gruppens varumärken och presenteras med alla videor relaterade till det varumärket.

Du kan se fram emot många olika videor och videoserier som Area Four Industries kommer att släppa löpande.

Alla videofilmer på A4I.TV skapas för att visa dig något nytt, ge dig värdefull kunskap, dela tips och knep inom rigg- och supportstrukturindustrin, presentera nya och spännande produkter och ge dig insiders syn på spännande projekt som utförs med produkter från de varumärken Four Industries Group tillhandahåller.

Idag startar en ny era av utbildning och information inom rigging och scenkonstruktion!

Besök A4I.tv