Interlite AB har rekryterat Martin Söderberg som ansvarig för området affärsutveckling och HR-ansvar. Martin är en industri-ikon med över 30 års erfarenhet inom vår bransch professionell belysning. Martin har tidigare arbetat för bl.a. Vari-Lite Production Services, Starlight, Bright och nu senast kommer han ifrån Audico. Martin har en stor erfarenhet av både service och kundansvar samt arbetat med HR arbete som inte bara är viktigt för våra interna rutiner utan även utåt till våra kunder och leverantörer.

Med ett stort teknisk kunnande kommer Martin inte bara vara en tillgång i den dagliga driften utan också vid upphandling, avtal och produktlanseringar. Med över 30 års erfarenhet i branschen belysning och scenteknik är Martin ett välkänt ansikte med stort kontaktnät både nationellt och internationellt bland kunder och leverantörer. Något som gör att han från dag ett kommer känna sig som hemma!

Niclas Arvidsson, VD Interlite ”Martin kommer att tillföra en stor teknisk kompetens och nätverk av kontakter samt goda HR-Kunskapar. Jag är väldigt glad att kunna hälsa Martin välkommen till oss på Interlite”

Martin Söderberg ”Efter ha jobbat i över 30 år inom både uthyrning och installation skall det bli väldigt spännande och utmanande att få jobba med distribution och affärsutveckling. Jag ser upp till Interlite varumärke och portfolio av produkter”

Med sin långa erfarenhet, vana att leda och möta alla sorters människor i olika miljöer gör Martin till en person man gärna arbetar tillsammans med. Martin kommer att börja sitt arbete under kvartal 2 2021 med position i Stockholm men kommer vara på huvudkontoret i Uddevalla flera dagar per månad.

Martin Söderberg
0705–75 66 63
ms@interlite.se