I början av oktober är det återigen dags för oss på Interlite att dra ut i Sverige på Monitors Roadshow! Förutom att träffa oss på Interlite så har du möjlighet att möta ett stort antal av nordens leverantörer av professionell utrustning och tjänster inom områdena som ljud, ljus, bild och AV-teknik. Om inte detta skulle vara tillräckligt att fylla en dag med så finns det också möjlighet att lyssna på många intressanta seminarier!

Denna resa börjar i Malmö den 2:e oktober, mellanlandar i Göteborg den 3:e, och avslutas i Stockholm på torsdagen den 4:e oktober.

Som vanligt kommer vi ha med oss många intressanta och populära produkter att visa er, bl.a den nya LED-washen K-Eye HCR från Clay Paky. Den är en vidareutveckling på deras succé B-Eye och har bl.a ett 6-färgschip, detta för att ha större kontroll på färgmixen och för att kunna producera alla former av vitt ljus. Väl värd att titta närmare på!

Vi har också med oss Orb från Lightmen. Orb är en kraftfull LED-blinder med en färgtemperatur och dimmerkurva liknande vanligt glödljus. En annan LED-armatur som ni har möjlighet att titta närmare på är Brick från italienska DTS. Brick är en IP65-klassad wash-armatur med 24st Osram Ostar-dioder som passar lika bra på en scen som att belysa byggnader och offentlig miljö.

Utöver dessa armaturer kommer ni ha möjlighet att titta närmare på produkter från S:R:S, Avolites, Silverstar och Wireless DMX, för att nämna några.

Att besöka Monitor Roadshow är gratis, men en anmälan krävs på denna länk:

https://ticket.21st.se/org/monrod/

 

Malmömässan, Malmö                                    2/10: 11:00 – 16:30

Eriksbergshallen, Göteborg                            3/10: 11:00 – 16:30

Münchenbryggeriet, Stockholm                      5/10: 11:00 – 16:30

 

Välkommen!