Interlite AB firar 25 års jubileum som leverantör av ljus och scenteknik. I samband med detta har vi valt att skapa en helt ny grafisk profil för både hemsida och sociala medier samt inom kort kommer vi även få nya kläder som matchar vår grafiska profil när vi är ute och träffar kunder. Med en ny grafisk profil ser vi fram emot kommande 25 år.

Interlite AB började sin verksamhet som ett handelsbolag 1993 i Uddevalla. Från det första åren har varit ett lokalt uthyrningsbolag till att 1997 sadla om till ett renodlat försäljningsbolag. Verksamheten har även under 3 års tid varit i verksam i Uppsala och haft lokal kontor i Stockholm. Sedan 2003 är Interlite AB moderbolag till Wireless Solution Sweden Sales AB som är en världsledande tillverkare av trådlös DMX. Båda bolagen delar lokaler och skapar synergier som är förmånliga för bådas verksamhet.

Interlite AB representerar idag över 10 exklusiva varumärken i Sverige och ytterligare några fler. Med varumärken som t.ex. Clay Paky, DTS, Milos och SRS bara för att nämna några så är Interlite AB idag en totalleverantör av belysning och rigg utrustning i Sverige.

På LLB Mässan som går av stapeln i Stockholm 24-26 April kommer Ni att ha möjligheten att se 2018 års nyheter från leverantörer och även träffa dem. I vår monter på LLB kommer Ni inte enbart kunna umgås och titta på produkter utan vi bjuder även på tilltugg och dryck för att skapa en extra trevlig stämning.

Använder du vår logotype på din webbsida eller andra kanaler? Välkommen att ladda ner vår nya logotype här