Interlite AB, en 25-årig distributör av belysningsutrustning för underhållningsbranschen i Sverige har framgångsrikt slutfört försäljningen av Wireless Solution Sweden, en världsledande tillverkare av trådlös DMX-utrustning, till LumenRadio AB. Niclas Arvidsson, VD för de Uddevalla-baserade företagen har nu gått till en konsultroll hos Wireless Solution Sweden för att befästa ledningen i det nya företaget.

Från och med nu kommer Wireless Solution Sweden vara en separat enhet från Interlite AB, även om dess drift och DNA förblir intakt med försäljning, utveckling och produktion i det befintliga Uddevalla-kontoret. Enkelt uttryckt, affärer som vanligt. Wireless Solution Sweden kommer att fungera som en separat fristående enhet till Lumenradio AB. Wireless Solution Sweden kommer att producera alla befintliga W-DMX-produkter i Uddevalla. Interlite AB förblir svensk distributör för W-DMX Produkter i Sverige.

Wireless Solution


För Niclas Arvidsson representerar denna försäljning slutförandet av ett mycket framgångsrikt projekt: ”Vi startade Wireless Solution 2003 och vi visste inte hur framgångsrikt det skulle bli. Vi har tagit oss igenom många hinder, ställt ut på otaliga mässor och skapade en grund för att få användare att lita på och använda trådlösa DMX-produkter.

Detta är inte ett slut, utan ett nytt kapitel, Wireless Solution behåller all sin personal, fortsätter att erbjuda högkvalitativa W-DMX-produkter och fortsätter att skapa goda kundrelationer, driva och blomstra på marknaden för underhållning och arkitektonisk belysning.

Om Wireless Solution:

Wireless Solution Sweden, grundat 2003 och tidigare ett integrerat affärsområde inom det svenska företaget Interlite AB, är en tillverkare av trådlös belysningskontroll-utrustning både för slutanvändare och OEM-partners. Wireless Solution har sitt huvudkontor i Uddevalla, Sverige. Med över 150 000 enheter sålda varje år och en tydlig marknadsledare inom trådlösa belysnings-kontroller i underhållningsbranschen.


LÄS MER OM WIRELESS SOLUTION HÄR: 
https://wirelessdmx.com/