2018 går mot sitt slut och det är dags för en liten paus med Jul och Nyårsfirande med vänner och familj. Vi på Interlite AB vill tacka alla våra kunder för det gångna året. Ett år som på många sätt har varit fantastiskt och det kan vi inte annat än att tacka våra nya som gamla kunder för.

Vi ser också tillbaka på ett år med branschkollegor som hamnat i sjukdom och kan inte annat än att ägna en extra tanke åt dem och deras familjer, speciellt under högtider som denna. För oss på Interlite AB är det extra viktigt att kunna hjälpa till om vi kan, så i år har vi valt att stödja Barncancerfonden med 50 000 kronor. Cancer är en av de värsta sjukdomar som finns, och vi måste alla hjälpas åt att stödja vänner och kollegor i sin kamp.

2019 närmar sig med stormsteg, vi har höga förväntningar och många nya produkter från våra leverantörer att presentera. Vi har också flera spännande event under året och vårt nyårslöfte är att besöka minst 200 nya och gamla kunder. Vill du ha ett besök från oss på Interlite AB, tveka inte att hör av dig.

God Jul och Gott Nytt År!