Sverigedebut i TV för Xtylos

I Dotters låt ”Bulletproof” gjorde Xtylos från Claypaky Sverigedebut i TV-sammanhang. Ett lite annorlunda framträdande där man utnyttjade det massiva ljusutbytet i denna första armatur där man använder laser som ljuskälla. Dotter har små handpåsydda spegelbitar på kläderna som gör att ljuset fångas upp på ett imponerande sätt. Xtylos är Claypakys senaste tillskott och är en kompakt beam, endast 24kg, med unika egenskaper där man använder en skräddarsydd RGB-laser som ljuskälla. Xtylos har ett zoomomfång på 1°-7° ,två gobohjul varav ett roterande, och fyra olika prismor samt frostfilter.

Xtylos

Kreativitet möter hantverk

Bakom William Stridh i sitt framträdande ”Molnljus” i Melodifestivalen kunde vi se en tre meter stor lysande ring liknade en månförmörkelse. Detta är för oss ett perfekt exempel på när kreativitet möter hantverk och teknik. Som lysande element i denna specialbyggda ring användes LED-Neon F21B med en färgtemperatur på 5700K från Clear Lighting. LED-Neon är klassad för utomhusbruk och appliceras ofta på fasader och arkitektoniska tillämpningar men även på scen, teater och TV. LED-Neon finns i flera färgtemperaturer, fasta färger samt RGB som låter dig ställa en egen eller skiftande kulör.

Led-Neon
Vi är återfärsäljare av både LED-Neon F21B och Xtylos, beställ direkt på vår hemsida eller kontakta någon av våra säljare så hjälper de dig att hitta rätt!

Tobias
0522-440 888
E-post


Jonas
0522-440 885
E-post


Albert
0522-440 887
E-post


Mikael
08-51977060
E-post