Klicka på videon nedan för att njuta av en ljusshow med DTS senaste produkter. Programmerat av en av dem bästa italienska ljus designers, kommer denna iögonfallande video visar de unika egenskaperna hos KATANA, CORE, och NICK NRG 1401.

CORE

CORE är en moving head speciellt utvecklad för uthyrningsföretag då den är idealisk för otaliga applikationer, från tv-studior till turnéer.

CORE är den sanna "hybrid" moving headen med en extra stark/ljus Beam och en mångsidig Spot, allt i ett.

1.530.000 Lux vid 5 m; ett komplett utbud av de bästa färgerna, från de mest mättade till de mest subtila nyanserna; de mest moderna och effektiva gobos; linjär zoom, autofokus och supersnabba effekter; allt på bara 22 kg.

KATANA

KATANA är en LED lampa som aldrig tidigare skådats. En riktig revolution inom underhållningsbranschen som alltid ger en dynamisk inverkan på alla ljusshower.

KATANA introducerar "Blade" projektion: ett intensiv blad av ljus som skapar iögonfallande multi dynamiska effekter.

12 x Ostar 20W LED; single pixel kontroll; 3,5 ° ( "Blade mode”) - 40 ° motoriserad zoom; ultrasnabb motoriserad tilt.

NICK NRG 1401

NICK NRG 1401 är en LED Wash projektor designad för de mest kreativa applikationer. Med sin enorma ljusstyrka, single pixel kontroll, , long-throw zoom (4 ° - 52 °), är NICK NRG 1401 den perfekta projektorn för ändlösa tillämpningar, vilket ger antingen dynamiska multifärgade Beams, eller helt perfekta enhetliga Wash projections.

 

Video